S-a inaugurat Căminul Cultural de la Șopârlița

DSCN7615Primarul localității oltene Șopârlița, Cristinel Necula a inaugurat săptămâna trecută noul Cămin Cultural reabilitat şi modernizat cu fonduri europene, în valoare de 95.000 de euro, accesați prin Asociaţia Grupul de Acţiune Local (GAL ) „Plaiurile Olteţului”. Lucrările la acest edificiu cultural au început în primăvara acestui an și a fost dat în folosință odată cu serbarea copiilor de sfârșit de an cu ocazia Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă.

Așadar peste 200 de copii de la Școala generală din localitate s-au întrecut prin a spune cântece și poezii în fața Moșului care le-a înmânat soparlia 1fiecăruia pungi cu  cadouri ce au constat în dulciuri și sucuri.

Pe scena Căminului Cultural, în prezența intregii comunități, și-au dat concursul membrii Ansamblului ,,Cununa”, dansatori și interpreți, sub îndrumarea lui Ghiță a lui Porumbelu,  care au încheiat festivitățile dedicate atât inaugurării edificiului cultural dar și sărbătorilor de Crăciun și Anului Nou.

DSCN7663,,Am muncit  foarte mult pentru a moderniza acest  Cămin Cultural pentru copii  foarte talentați pe care i-ați văzut în spectacol. Ansamblul ,,Cununa” numără  aproape 60 de elevi ai școlii din localitate, cu care am câștigat numeroase premii la foarte multe concursuri atât din județul nostru cât și din țară. Suntem foarte mândri de realizarea noastră, având în vedere că Șopârlița este comună nou înființată în urmă cu zece ani. În continuare vom reabilita și alte DSCN7672obiective cu ajutorul GAL-ului din fonduri europene.” Ne-a declarat primarul Cristinel Neagu ( foto stnga imag).

Mai multe amănunte la VGtv Olt http://www.vgtvolt.cbanova.com

Redactor Georgiana Raicu, op. imag Viorel Raicu

Cu prilejul prăznuirii Crăciunului și a Anului nou, urez tutror locuitorilor comunei Șopârlița multă sănătate, fericire, mese îmbelșugate și un an mai bun și mai prosper! La mulți ani!

 Primar Cristinel Neagu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s