Președintele CJ Vâlcea a muri în această noapte!

Ion Câlea, președintele CJ Vâlcea și,2 totodată, al organizației judetene PSD, s-a stins din viață în această noapte la SJU Rm Vâlcea, în urma unei boli care l-a chinuit multă vreme

Se pare că boala sa s-a agravat după alegerile prezidențiale, Cîlea fiind omniprezent la campania electorală . Primele simptome ale agravării bolii s-au simțit vinerea trecută într-o ședință a Consiliului Judeţean.  Consilierii județeni au fost șocați de felul în downloadcare arăta și vorbea incoerent și nu au mai făcut comentarii asupra proiectelor de lege prezentate. 

Locul președintelui Ion Cîlea va fi ocupat fie de un vicepreședinte care va îndeplinite până în 2016,  fie se vor face alegeri parțiale anticipate.

,,În prezent, în Consiliul Judeţean Vâlcea, majoritatea o deţin cei 16 consilieri PNL, sprijiniţi de independenţi (Petre Grigore, Filip Teodosie şi large_17-10-11--9-46-40sedinta consiliu judetean nouaTiberiu Georgescu). S-ar putea însă ca deputatul Cristian Buican, avantajat de situaţia actuală, să nu vrea nicio schimbare. În cazul în care parlamentarul le-ar da undă verde liberalilor să-l schimbe pe Dumitru Persu din funcţia de vicepreşedinte, în mod normal, postul le-ar reveni foştilor pedelişti, care au cel puţin două variante pentru acesta (Romulus Bulacu şi Ştefan Prală). Se spune că Buican nu ar fi avantajat de o astfel de situaţie pentru că Bogdan Pistol şi vicepreşedintele desemnat în locul lui Persu ar 646x404avea timp (un an şi jumătate) să crească în imagine şi să-i ia faţa. Sigur însă că decizia finală o va lua Biroul Politic Teritorial al PNL Vâlcea, în zilele care urmează.

În ceea ce priveşte PSD-ul, moartea lui Ion Cîlea aduce probleme colosale. În primul rând, pentru că nimeni nu este pregătit să preia partidul şi suficient de autoritar să-l conducă în continuare. În următoarele zile, va începe o luptă aprigă pentru Putere, iar pe fondul unei instabilităţi generale, lucrurile pot degenera. Ideal ar fi images (1)ca, în acest moment, să apară un pesedist capabil să unească toate taberele şi care să aibă o imagine cât mai apropiată de a lui Ion Cîlea. Multă lumea spune că un astfel de pesedist nu există şi trebuie inventat.” se arată într-un cotidian local.

După ce Primăria Râmnicului a rămas fără primar după arestarea lui Emilian Frâncu, fiind condusă de viceprimarul Gigi Matei și Consiliul Județean, va fi condus tot de un vice.

Dumnezeu să il odihnească în pace!

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s