Bilanţul alegerilor în Argeş fără incidente deosebite

Mihai Oprescu, prefect Arges

Mihai Oprescu, prefect Arges

Potrivit comunicatului de presă emis de Prefectura Argeş,  nici de această dată nu au fost raportate şi constatate incidente majore, în ziua scrutinului fiind acordate  trei amenzi contravenţionale a câte 1.000 lei pentru fotografierea votului, toate în Piteşti. De asemnea,  un cetăţean din comuna Pietroşani, a fost amendat cu 2.000 lei, aflat sub influenţa alcoolului şi care a refuzat să părăsească secţia de vot după ce şi-a exercitat dreptul constituţional. ,,Cetăţeanul turmentat” a sunat la 112, anunţând faptul  faptul ca este bruscat- motiv pentru care, 500 lei din suma anterior menţionată a reprezentat amenda pentru apelarea nejustificata a organelor de poliţie.

Tot cu 500 lei  a  sancţionat şi un bărbat de la Muşăteşti care  a sunta la 112 nejustificat, anunţând că pe raza localităţii se se comercializeaza băuturi alcoolice iar în urma cercetărilor cele sesizate nu s-au confirmat.

Prefect Arges Mihi Oprescu

Prefect Arges Mihi Oprescu

,, Doresc să adresez mulţumiri tuturor instituţiilor şi structurilor implicate- mă refer aici la colegii din Ministerul Afacerilor Interne care au participat cu un număr impresionant de oameni- 363 lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, 363 lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, 132 jandarmi, 11 angajaţi ai Poliţiei Transporturi, 10 ofiţeri din cadrul Serviciilor Permise şi Paşapoarte şi doi lucrători ai Serviciului pentu Imigrări, Poliţia Rutieră şi toţii şefii de post din comune; Consiliul Judeţean Arges, Directia Judeteana de Statistica şi tuturor domnilor primari” a transmis prefectul de Argeş, Mihai Oprescu.Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s