Incredibil! Morții au primit ajutoare de încălzire la Olt

betivi O campanie desfășurată de o comise din cadrul Prefecturii Olt, sub denumirrea ,,Controlul bazat pe risc privind stabilirea, acordarea şi plata ajutorului pentru încălzirea locuinţei” pentru sezonul rece 2012-2013, a stabilit că în mai multe localități, în urma încrucişării bazelor de date la nivel central, deficiențe bizare, de-a dreptul grave.

Astfel, au fost găsiţi titulari de ajutor de încălzire care au fost plătiţi şi după data decesului, fiind dispuse măsuri de recuperare a sumelor acordate necuvenit la persoane din localităţile BDSCN9784alş, Brâncoveni, Drăgăneşti-Olt, Mărunţei, Potcoava, Slatina.

Tot în urma acestui control alţi titulari de ajutor de încălzire au primit sume aferente ajutorului de încălzire din localităţi diferite.În cazul de față este vorba de  două persoane care au primit ajutor de încălzire cu lemne atât de la Primăria Slatina, cât şi de la Primăriile Izvoarele şi Scorniceşti.

deshumare-vlaicu-vodaDe asemenea, controalele au mai depistat şi beneficiari de ajutor de încălzirea locuinţei care nu au declarat venituri sau au declarat venituri mai mici, cât şi faptul că nu au comunicat modificarea veniturilor familiei.
În urma controlului au fost dispuse măsuri de recuperare a sumelor acordate necuvenit la titulari din localităţile Caracal, Slatina, Perieţi, Bălteni, Pârşcoveni, Corbu, Optaşi Măgura, Drăgăneşti-Olt.

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s