ISU Olt a fost dotat cu autospecile printr-u program de finanțare

DSC_0017Prin proiectul  „Extinderea dotării cu echipamente a bazelor operaționale pentru intervenții în situații de urgență în regiunea Sud-Vest Oltenia” s-a achiziționat pentru ISU Olt o  autospecială complexă de intervenție, descarcerare și acordarea asistenței medicale de urgență -FRAP și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime reprezintă etapa a doua a proiectului, respectiv îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă, prin care  s-au achiziționat încă 8 echipamente moderne de intervenție.

De asemenea, se va semna un contract de finanțare pentru DSC_0031proiectul  Optimizarea  capacității de intervenție în situații de urgență în Regiune Sud-Vest Oltenia, prin care se vor mai achiziționa o Autofreză de zăpadă și un  Autovehicul cu șenile de capacitate mărită de trecere .

Cele 10 autospeciale primite în cadrul proiectului (etapa I+etapa a II-a) au fost repartizate după cum urmează:

– 3 autospeciale complexe de intervenție, descarcerare și acordarea asistenței medicale de urgență – FRAP –  la IMG_20140617_093024Detașamentul de Pompieri Caracal, Garda de Intervenție Stoenești și Stația de pompieri Scornicești.

– 4 autospeciale pentru lucrul cu apă și spumă – la Detașamentul de pompieri Slatina, Garda de intervenție Balș, Garda de intervenție Vișina și Stația de pompieri Scornicești.

– 1 autospecială pentru descarcerări grele – la Stația de Pompieri Scornicești

– 1 autospecială pentru lucrul cu apă și spumă de capacitate mărită (7500 l apă / 500 l spumă) –  la Detașamentul de pompieri Slatina,

– 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi –  către Detașamentul de pompieri Slatina.

 Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s