Patru hoţi din Argeş, prinşi în Olt 

hoti2Patru persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, din judeţul Argeş, printre care şi o femeie, au fost urmăriţi în trafic marţi seara de poliţiştii argeşeni după ce au furat o geantă în care se aflau aproape 6.000de lei dintr-un autoturism oprit pe raza localităţii Coloneşti.

Păgubitul, un șofer din localitatea Izbiceni, oprise să îşi schimbe un far la mașină, când  patru indivizi, profitând de neatenţia acestuia, au deschis ușa într-o fracțiune de secundă,  au furat geanta cu bani, după care s-au urcat într-un alt autoturism şi au demarat în trombă. Bietul om abia revenit șocul tâlhăriei, a sunat imediat la 112.hoti
„ În data de 14 octombrie, Dispeceratul Judeţean Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că patru persoane necunoscute, prin distragerea atenţiei, au sustras suma de 5.900 lei dintr-un autoturism oprit într-o parcare din centrul comunei Coloneşti, judeţul Olt, pentru remedierea unei defecţiuni la sistemul de iluminare. Ulterior persoanele au părăsit locul faptei, deplasându-se către municipiul Piteşti cu un autoturism. Autoturismul a fost imobilizat în trafic de poliţiştii argeşeni pe DN 65, iar cei 4 ocupanţi, respectiv  S.E.C. de 20 ani, din cimages (4)omuna Merişani, M.C.N. de 45 ani din Piteşti, G.R. de 45 ani, din comuna Merişani şi M.R. de 21 ani din Piteşti au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. În urma percheziţiei efectuate, în autoturism a fost găsită suma de 5.900 lei, care a fost restituită persoanei vătămate“, se arată în comunicatul de presă emis de  IPJ Argeş.
Cercetările au fost preluate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Coloneşti, care au întocmit pe numele celor patru indivizi dosare penale pentru furt calificat.

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s