O nouă creșă și-a deschis porțile la Slatina

DSCN1858 Primarul Slatinei Minel Prina și președintele CJ Olt, Paul Stănescu și deputatul de Slatina Emilian Moț, au inaugurat săptămâna trecută Creșa Nr.4 de pe strada Smeurei.

Creșa are 45 de locuri, care deocamdată nu au fost ocupate, cinci săli de clasă,  dormitoare,  bucătărie şi sală de mese și se află la etajele unu și doi ale unei clădiri care a aparținut DAGSPC Olt.

Locația ajunsese în stare avansată de detDSCN1868eriorare, fiind închisă pentru că punea în pericol viețile copiilor și a personalului.  Din  2011a fost lăsată în custodia Consiliui Judetean Olt, dar cum nevoia locurilor  în creșe este tot maia mare, autoritățile locle s-au  gândit că ar pute să o modernizeze și să o redea funcționalității. De finanţarea, modernizarea, funcţionare şi salariile personalului se ocupă Primăriei Sltina și din acest motiv, Paul Stănescu, va propune consilierilor județeni ca tot imDSCN1902obilul să intre în patrimoniul Primăriei Slatina și, astfel, să fie create mai multe locurii pentru copilași, amenajandu-se și parterul cladirii.

Directorul Direcției Sociale, din cadrul Primăriei Slatina, Nora Popescu , a spus că au fost create  20 de locuri de muncă și tot mobilierul este nou, inclusiv bucătăria  și vesela.DSCN1890

Mai multe amănunte de la inaugurarea creșei, la VGtv www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Leulescu Raicu, op. imag. editare și montaj ing. Viorel Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s