Ludovic Orban în campanie la Olt pentru susținerea lui Iohannis

cictor orbanDuminica trecută, ACL Olt, însoțiți de  deputații liberali Ludovic Orban și Gigel Știrbu, dar și de  președinta PDL Olt, Siminica Mirea, au mers în mai multe localități din sudul județului, pentru promovarea imaginii lui Klaus Iohannis, candidatul alianței la prezidențiale.

Prima întâlnire  cu electoratul a fost în Târgul săptămânal de la Osica de Sus, ocazie cu care, politicienii au stat de vorbă cu  oamenii, împărțindu-le  flyere cu sloganul candidatului Klaus Iohnnis ,, România lucrului bine făcut”

Caravana politicienilor PNL și PDL pentru susținerea lui Klaus Iohannis, a siminica mireacontinuat în Piața și pe străzile din Corabia, după care s-au  într-o ședință  cu toți președinții  organizațiilor locale PDL și PNL, din colegiul VI și VII., discutând despre strtegia acestei campanii electorale, care diferă foarte mult de cele anterioare.

victo la corabia,, În toate localitățile pe unde am trecut astăzi ( 12 oct. a.c.- n.r), oamenii au fost entuzismați de prezența noastră, nu am avut nici un fel de probleme. Ne-au vorbit despre problemele lor și mai ales despre faptul că au mare încredere în domnul Klaus Iohannis, în puterea s de muncă, în capcitatea de a face lucruri bune și în județul nostru, care a sărăcit foarte mult, dar mai ales,  că va reuși să schimbe clasa politică care se totperindă de la un part10418233_1549990741898949_5885385384648145127_nid la altul. ” ne-a declarat Siminica Mirea, adăugând că astfel de acțiuni pentru susținere lui Klaus Iohnnis la președenția țării,  vor continua în toate localitățile până la finalul campaniei.

Dealtfel aceste acțiuni ale ACL pentru susținerea și promovarea lui Klaus Iohannis la președenția României au fost în toată țara, având în prim- plan membrii marcanți ai alianței. Aflat la Constanța, Cătălin Predoiu a declarat:

10613052_1549989908565699_1281288346819217986_n,,Avem în faţă un electorat dezamăgit de multe promisiuni neonorate în ultimii 25 de ani. România are nevoie urgentă şi disperată de bună guvernare internă. Dacă vrem să câştigăm, trebuie să oferim o viziune clară despre guvernare şi garanţii că o vom duce la îndeplinire.

Văd o necesitate în legarea indisolubilă a obiectivelor noastre. Îl vrem pe Klaus Iohannis la Cotroceni, dar vrem şi acin targ la osicaest partid la guvernare!

Şi sunt convins că prezentarea unei oferte de guvernare chiar din această campanie, va ajuta la victoria lui Klaus Iohannis în alegerile prezidenţiale.

Victor Ponta nu poate prezenta o listă de miniștri competenţi şi integri. Noi o putem face oricând!”.

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s