Arges/ Școala  de Aplicație ,, Mihai Vitezul ” din Pitești și-a început cursurile

images (3)    Luni,  29 septembrie, la ora 9.00, prefect Mihai Oprescu a participat la ceremonia de deschidere a noului an de invatamant militar de formare continuă nonuniversitară din cadrul Școlii de Aplicație pentru Unități de Luptă ,,Mihai Viteazul” din Pitești.

La acest eveniment au participat Gr-al ( r) dr. Valeriu Nicut, Secretar de stat pentru politică de apărare și planificare în cadrul MApN, Gr-al de Brigadă Vasile Roman, șef al Instrucției și Doctrinei la Statul Major al Forţelor Terestre, comandantul unității, col. Marin Tudorică, reprezentanți județeni ai MAI și MapN, precum și vicepresedintele CJ 646x404 Arges, Constantin Polexe.
În cadrul discursului adresat tuturor celor prezenți, prefectul Mihai Oprescu,  le-a mulțumit cadrelor care își dedică activitatea în a-i instrui și perfecționa pe cei care se apleacă spre o carieră militara, le-a urat tuturor celor care au pășit în noul an de învățământ militar mult succes în drumul pe care au ales să pășească și a reiterat încrederea pe care populația, în general și instituțiile publice, în special o au în relația cu structurile armate.

Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s