Olt/ Klaus Iohannis sustinut de peste 20.000 de oameni la Craiova

 DSCN1823Prima zi de campanie oficială a candidatului ACL, Klaus Iohanis, s-a desfășurat sâmbătă, 4 octombrie la Craiova, în inima Olteniei, unde au fost prezenți peste 20.000 de susținători din județele Olt, Dolj, Argeș,Teleorman, Mehedinți, Gorj și Vâlcea.

Oficial era anunțat un marș al membrilor și simpatizanților ACL din județele mai sus amintite, de la intrarea în Craiova până la Sala Polivalentă, dar primarul Olguța Vasilescu, nu a aprobat  cererea organizatorilor .

Mitingul electoral care marchează  începutul campaniei electoraleDSCN1754pentru Klaus Iohnnis,  a debutat fix la ora 11.00, pe esplanada Sălii Polivalente din Craiova.

Alături de KLAUS IOHANNIS, au fost prezenți, printre alții Vasile Blaga, Cătălin Predoiu,  Mihai Răzvan Ungureanu, Ludovic Orban,  Gigel Știrbu, Alina Gorghiu,  Marian Jean Marinescu, Siminica Mirea, Mihai Voicu, Marian Zlotea, etc.

DSCN1719Klaus Iohannis le-a spus susţinătorilor că este un om al faptelor și  nu al vorbelor goale. „În această campanie vreau să renunţăm la mituri şi la prejudecăţi. Haideţi, ca începând de astăzi, de aici, din inima Olteniei, să mai dărâmăm încă un mit: acela că Oltenia este roşie şi la alegerile din noiembrie să arătăm că Oltenia s-a săturat de culoarea roşie care înseamnă sărăcie, corupţie, DSCN1816minciună. Să arătăm că Oltenia dă semnalul schimbării, o schimbare adevărată, în fapte, nu în vorbe. Eu vă întreb un singur lucru: sunteţi mai bine de când este prim-ministru Victor Ponta? Credeţi că după ce n-a făcut nimic pentru voi, pentru viaţa voastră de zi cu zi ca prim-ministru o să facă ceva ca preşedinte? Eu sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale“, a declarat Iohannis în faţa susţinătorilor.

În finalul discursului său, Iohannis le-a spus susținătorilor săi : ,, Eu nu mă bat cu persoana Victor Ponta, ci cu sistemul pe care îl reprezintă. Mă voi bate cu cei care continuă politica scandalului, a DSCN1706vorbelor goale, a promisiunilor false şi a lipsei de rezultate. Păcat că un om atât de tânăr a dezamăgit şi a ajuns atât de repede şi atât de uşor prizonierul unui sistem care distruge mediul privat pentru a-i ţine pe oameni în sărăcie şi cu mâna întinsă la stat. Un sistem care dispreţuieşte educaţia pentru a-i ţine pe oameni în ignoranţă şi distruge viitorul tinerei generaţii. Un sistem corupt care nu ţine cont de voi ci doar de găştile de partid şi de interese şi de clientelă“
,,Din partea ACL Olt, au participat aproximativ 1500 de DSCN1679persoane, câte 750 de membrii PDL si  tot atâția din partea PDL” , ne-a transmis Siminica Mirea, co-președinta ACL., adăugând că :  ,, Privesc cu admirație la suscesul tot maai mare pe caare domnul Klaus Iohnnis îl câștigă în fiecre zi și cu atât mai mult în inima Olteniei. Acest model  pe care l-a propus  ACL, este cel al unui președinte care să fie un factor de echilibru, să acționeze ca mediator și integrator. Prea mult timp, dialogul politic şi social în România a fost practic întrerupt sau doar mimat. Un preşedinte mediator este neapărat necesar pentru reluarea dialogului real între principalii actori sociali: guvern, opoziţie, sindicate, patronate, asociaţii profesionale, ONG-uri. Mai presus decât orice, președintele trebuie să fie el însuși un model de onestitate, de echilibru, de bună-credință.Așa cum este domnul Iohaannis” a mai spus șefa democrat-liberlailor de la Olt.

DSCN1647De asemenea, vicepreședintele PNL, Eugen Pîrvulescu, a precizat că ACL Teleorman a participat cu o delegație de 1600 de persoane, câte 800 de membri din fiecare partid care formează Alianța. ACL Vâlcea a participat la miting o delegaţie de aproximativ 2000 de persoane, membri şi simpatizanţi ai celor două partide aflate în Alianţă, PDL şi PNL. Din partea ACL Gorj, au participa 1500 de persoane

Următoarele întâlniri ale candidatului Klaus Iohannis vor fi la Constanța-11 octombrie, la Iași-18 octombrie, la Cluj-25 octombrie și pe 26 octombrie la Timișoara.

După Craiova, ACL va mai organiza manifestări similare la DSCN1689Constanța, în 11 octombrie, la Iași, pe 18 octombrie, la Cluj, pe 25 octombrie, şi la Timişoara, pe 26 octombrie la Timișoara.

Mai multe amănunte de la lansarea prezidențiabilului Klaus Iohannis la Craiova, la VGtv www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Raicu, op. imagine, editare și montaj, ing. Viorel Raicu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s