National- Iohannis cere ICCJ urgentarea clarificării incompatibilității

10609629_782035991848440_3109989965541894672_nCOMUNICAT DE PRESĂ AL PREȘEDINTELUI PNL, KLAUS IOHANNIS, REFERITOR LA STABILIREA UNUI TERMEN DE CĂTRE ÎCCJ ÎN DOSARUL DE INCOMPATIBILITATE

Mă bucur că se dorește fixarea unui termen rapid pentru a rezolva o temă care este în mod fals folosită de către contracandidații mei la alegerile prezidențiale. Îmi exprim speranța ca odată cu clarificarea acestui subiect, newscampania electorală să nu mai fie viciată prin folosirea unor astfel de atacuri.

Din respect pentru cei peste două milioane două sute de mii de români și familiile lor care au ales să mă sprijine în această campanie electorală, semnând pentru candidatura meaComunicat de presă al președintelui PNL, Klaus Iohannis, referitor la stabilirea unui termen de către ÎCCJ în dosarul de incompatibilitate , consider că este nevoie din partea Înaltei Curți de Casație și Justiție de o soluție cât mai rapidă la această speță.

Am toată încrederea în justiția din România, iar orice decizie a justiției trebuie respectată. Ca și până acum, voi răspunde cu promptitudine la orice apel sau solicitare a instanței de judecată.

Klaus Iohannis,

Președinte PNL

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s