Rețea de proxeneți destructurată la Caracal

10579133_642798472484380_1320352545_nProcurori, mascaţi şi cu poliţişti olteni, au descins azi dimineață la mi mute adrese din Caracal, la locuinţele unor persone suspecte de trafic cu persoane. În urma perchezițiilor 46 de persoane au fost aduse la audieri, din care și 13 tinere exploatate sexual de traficanţii de persoane, printre care şi nouă minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani.
Despre Mirel Toilă, liderul proxeneților din Caracal, anchetatorii spun că a ținut fetele sechestrate într-o locuință din Caracal dus fetele la ,, produs” începând cu lun noiembrie 2013, ținându-le sechestrate și păzite într-o locuinţă din Caracal, fiind bătute şi obligate să întreţină relaţii sexuale, în schimbul unor sume de bani pe care le încasau proxeneţii.
Toate fetele provin din familii sărace și dezorganizate din satele din jurul Caracalului, proxeneții racolându-le cu pentru interiorpromisiuni înșelătoare precum un loc de muncă bine plătit.
De asemenea nchettorii au mai stabilit că apartamentul era păzit şi monitorizat de membrii grupării, cu geamurile acoperite si blocate, imposibil de depistat acțiunile infracţionale. Fetele erau duse, de asemenea sub pază, către clienți aflați în hotelurile și pensiunile din zonă. cu ajutorul unui taximetrist, și el membru al grupării.
Se pare că proxeneții filmau scenele de amor dintre clienți și fete, șantajând în acest fel, pe de o parte pe tinere pentru păstrarea secetului și pe de altă parte pe ,, beneficiarii” serviciilor sexuale, personlități publice, politice, ba chir și fețe bisericești, în total 27 de bărbați printre care fostul director al cancelariei de pe vremea prefectului Daniel Șarpe, actulmente director al Direcţiei pentru Persoane cu Handicap Olt sau director al Centrului pentru Recuperarea Persoanelor cu Handicap din comuna Cezieni.
Proxeneții, dar și clienții lor, u fost puși sub acuzare pentru constituire a unui grup infracţional organizat, lipsire de libertate în mod ilegal, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism.
Georgiana Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s