Incredibil! Stiti pentru ce mai ia primaria Slatina noi taxe?

images (3)

Primarului Slatinei, Minel Prina si  consilierilor locali,  le-a trecut prin cap cea mai năstrușnică idee de a mai scoate bani din buzunarul locanicilor, si anume ,, Taxa pe Publicitate” !

Citymanagerul Slatinei, Cristian Cismaru, a încercat să lămurească presa  locală, într-o așa-zisă dezbatere publică la care nuDSCN0752 a participat nici un slătinean, ca toate panorile publicitare puse pe domeniu privat, vor fi montate numai cu acordul primăriei după ce vor fi plătite taxele corespunzatoare.

Asadar, potrivit noii  hotărâri a CL, dacă slătinenii care stau la case  și pun pe gard  un panou cu avertizarea ,, Atenție câine rau!” vor plăti impozit, ca și cei care își vor pune o sperietoare de ciori în grădină. De asemenea să nu va mirați când veți primi acasă o amendă că ați pus l geam o draperie colorată, pentru că se consideră reclamă la un partid , făcându-se, desigur referire la simbolurile politice.

baniȘi cum amenzile sunt lăsate la latitudine politiștilor locali, oameni cu mult exces de zel, așa cum îi știm, nu ne-ar mira dacă am fi amendați și puși la impozit pentru culorile mașinilor, a ochilor sau a cărucioarelor pentru bebeluși!

Mare ți-e grădina, Doamne!

Redactor Georgiana Raicu, op. imag Viorel Raicu, VGTv Olt www.vgtvolt.cabanova.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s