Fabrică de Confecții la Mihăiești, înființată de primarul din Crâmpoia

Fabrica de la MIhaiesti

Fabrica de la MIhaiesti

Ionel Mirea, primarul localității Crâmpoia Olt, a inaugurat, luni 21iulie, a.c.,  încă o fabrică de confecții în localitatea Mihăești,Olt, după ce anul trecut la 1 noiembrie a înființat o alta, în localitatea Șerbănești.

,, Aici era o clădire lăsată în paragină care aparținea la parter primăriei Mihăești, iar la etaj, unei persoane fizice. Și pentru că nici un din părți nu au reușit să dea o destinație acestui imobil, ajunsese în ultimul stadiu de degradare, foarte urâtă chiar în mijlocul comunei. Din acest motiv, consilierii locali propuseseră să o dărâme și să curețe locul. Am vorbit cu domnul primar de aici, Constantin Dobriță, despre intenția de a cumpăra eu acest imobil și  despre faptul că aș dori să înființez în jur 100 de locuri de muncă. Trebuie să

Ionel Mirea

Ionel Mirea

menționez că o parte dintre angajații de la Fabrica de Confecții  din Crâmpoia, sunt din această zonă  și nu vor mai trebui să  facă naveta. În locul lor rămas disponibil, vom angaja absolvenții de liceu din acest an de la Colegiul Tehnic din Crâmpoia.” ne-a precizat Ionel Mirea.

Toată investiția constând în reparatii capitale ale clădiri, introducerea utilităților, achiziționarea mașinilor de cusut și a altor utilaje specifice acestui tip de  afacere, a costa nici mai mult, nici mai puțin decât cinci miliarde lei vechi, bani împrumutați în totalitate de  la bănci.

10300_109966055823070_781752459_n,, În maxim o lună de zile preconizez că toate locurile de muncă disponibile vor fi ocupate, soția mea ocupându-se de selecția personalului. E destul de greu la început pentru că nu prea mai e nimeni calificat, nici o școală nu mai pregătește confecționeri textile. ” a mai adăugat primarul localității Crâmpoia, Ionel Mirea.

Acesta a afirmat că dacă s-ar mobiliza toți primarii din Olt, ar pute să fie înființate locuri de muncă, nu numai în domeniul industriei ușoare dar și în alte domenii precum păstrarea și procesarea legumelor și fructelor, domenii foarte importante pentru creșterea nivelului de trai al

Primaria Crampoia, 0 lei!

Primaria Crampoia, 0 lei!

locuitorilor din Olt.

Amănunte despre noua investiție a primarului Ionel Mirea, în localitatea Mihăiești, fără a avea nici un sprijin din parte utorităților localesu județene, va invităm să urmăriți un reportaj pentru VGTv realizat de Georgiana Raicu, op. imag. Viorel Raicu, www.vgtvolt.cabanova.com

Reclame

2 gânduri despre „Fabrică de Confecții la Mihăiești, înființată de primarul din Crâmpoia

  1. Felicitari dn.Primar!Am crescut in satul Busca si sunt emotionata cand vad aceste realizari .Cunosc foarte bine istoria acestei cladiri(a fost construita de comunisti ca baie comunala)Tot aici afost o frizerie iar dupa era pe post de WC.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s