O lună la dispoziție pentru subvenții la porcine

 

apia olt

apia olt

APIA Olt aminteste cresătorilor de porcine că în perioada 16 iulie  –18 august 2014, inclusiv, se depun Cererile de plată pentru subvenții la porcine. În același context se precinează că spot depune cereri de plată numai beneficiarii Măsurii 215 – pachet a) – Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, care au depus cereri de ajutor în conformitate cu prevederile OMADR nr. 149/2012.

Cererea de plată poate fi completată pe format de hârtie sau online de către beneficiar, individual prin accesarea site-ului www.apia.org.ro.După completarea online, cererea se tipăreşte şi, la fel ca şi cererea completată pe format de hârtie,se depune la Centrul  Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, respectiv

APIA Olt

APIA Olt

al municipiului Bucureşti, pe a cărui rază teritorială se află sediul social sau pe raza teritorială unde are capacitatea de producţie cea mai mare. Eventualele greşeli care se fac la completare se corectează de către beneficiar prin tăiere cu o linie orizontală, iar informaţia corectă va fi înscrisă alături, confirmând corecţia efectuată prin semnarea şi datarea acesteia de către beneficiar. Dovada depunerii cererii de plată o reprezintă bonul de mână care conţine următoarele date: centrul judeţean, numărul cererii din registrul special, data şi ora înregistrării, numele lizibil şi semnătura funcţionarului APIA care a primit cererea.

Potrivit comunicatului de presă emis de APIA Olt, cererile de plata vor fi însoţite, obligatoriu, de următoarele documente: copie CUI / CIF, după caz; copie buletin/carte de identitate a  titularului/administratorului

Marinel Oasa

Marinel Oasa

/reprezentantului legal/ împuternicitului; copie autorizaţie sanitar-veterinară/copie înregistrare sanitar-veterinară pentru exploataţiile comerciale tip A, după caz saucopii autorizaţii sanitar-veterinare/copii înregistrări sanitar-veterinare pentru exploataţiile comerciale tip A, după caz pentru mai multe exploataţii cu cod ANSVSA;copia schiţei adăpostului/adăposturilor pentru fiecare exploataţie cu cod ANSVSA (din care să reiasă adresa şi suprafaţa spaţiilor de cazare/ spaţiul maxim de cazare pe compartiment iar pentru pachetul 2 a), schita peretilor exteriori cu suprafetele transparente, pentru determinarea suprafetei vitrate precum si pentru  sistemul de iluminare si ventilatie (admisie – evacuare aer) – pentru fiecare hala.)programul de iluminat: vară/ iarnă (în funcţie de dată schimbării orei) care să conţină intervalul orar pe perioade, in functie de tehnologia de crestere si categoria de porcine, imagesdupă caz;graficul de livrare estimat anual;graficul de populare estimat anual;copia declaraţiei pe suprafaţă, dacă este cazul;împuternicire şi copii acte de  identificare  împuternicit, dacă este cazul;document coordonate bancare; alte documente justificative, dacă este cazul.

,,În cadrul angajamentelor încheiate, beneficiarii trebuie să respecte standardele de eco-condiţionalitate (SMR) aplicabile terenurilor agricole aparţinând fermei şi activităţilor agricole desfăşurate la nivelul fermei. În cadrul acestei măsuri este exclus sprijinul pentru investiţii.” se mai arată în comunicatul emis de APIA Olt.

Georgiana Leulescu Raicu

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s