Incendiu de proporții apărut la un depozit de fier vechidin Slatina

DSC_0004Toate unitățile civile si militare de pompieri din Slatina, au participat azi la stingerea unui incendiu de proportii apărut la Remat, un depozit de fier vechi, aflat pe strada Depozitelor.

Potrivit comandantului ISU Olt, col. Marian Pică, s-a intervenit cu nouă autospeciale de stingere cu apă și spumă ( șase de la ISU Olt și trei de la Serviciile Private pentru Situații de Urgență Centrul Rivergate ( două DSC_0008autospeciale ) și TMK Artrom ( o autospecială).
Incendiu a izbucnit în jurul orei 17.00, și după mai bine de o oră pompierii au reusit ca focul să fie izolat. Stingerea acestuia a mai durat aproximativ o oră deoarce cauciucurile masinilor depozitate prin Programul ,,Rabla” precum si alte materiale combustibile, au foarte greu de stins, multe dintre acestea aflându-se sub mormanul de fier vechi.
DSC_0028Specialiștii de la ISU Olt, vor stabili in cursul zilei de azi care fost cauza incendiului provocat la Centrul ,, Remat” si să facă o primă evaluare a pagubelor . Operațiunea de stingere a incendiului s-a desfășurat cu greutate deoarece în zonă nu exista nici un hidrant.
Amnunte la VGtv www.vgtvolt.cabanova.com
Redactor Georgiana Raicu, procesare si montaj, ing. Viorel Raicu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s