SOC! Peremistii din intreaga tară au cerut demisia lui CV Tudor

 cv tud Nemultumiti de comportamentul Tribunului și de rezultate proaste obținute atât la legerile europarlamentare cât și în ultimii ani,  31 de orgabnizații judetene ale PRM au cerut demisia lui Corneliu Vadim Tudor, încă de pe 28 mai, însă nici după mai bine de o lună acesta nu a făcut nici o mișcare și nu  a dat nici o declarație, jucându-se în continuare cu nervii membrilor partidului.
Potrivit unor surse din interiorul prtidului, CV Tudor, nu ar fi cv tudorinlăturat definitiv, fiindu- oferită funcția de președinte onorific, amintindu-i faptul ca vremea lui s-a dus și e nevoie de forțe proaspete pentru a duce mai departe ideile  Partidului România Mare.

Iată care au fost cerințele liderilor celor 31 de organizații județene și ce i-au reproșat președintelui fondator al pRM, CV Tudor:

SCRISOARE DESCHISĂ
 

prm vadim

CV Tudor

Domnule Corneliu Vadim Tudor
După dezastrul electoral al PRM, din 2012 filialele judeţene din întreaga Românie ţi-au cerut demisia din funcţia de preşedinte al PRM. Nu înainte de a întruni Consiliul Naţional pentru a face o analiză obiectivă a situaţiei partidului, aşa cum au procedat toate formaţiunile politice în care legile şi statutul se respectă.
Mai mult, recunoscîndu-ţi meritele din trecut, ţi-au propus trecerea în funcţia de preşedinte de onoare şi primul loc pe listele pentru europarlamentare, la care, cu certitudine, altul ar fi fost rezultatul, dacă ai fi acceptat .
Nu mai insistăm în legătură cu faptul că Plenara din 15 iunie 2013 te-a revocat din funcţia de preprm şedinte pentru nenumăratele abuzuri şi ilegalităţi comise (pentru unele ai încă procese care se pot finaliza cu ani de puşcărie), pentru sfidarea marii mase de membri de partid, şi pentru atitudinea incalificabilă faţă de ceea ce înseamnă Legea partidelor politice şi Statutul PRM.
A urmat Congresul Extraordinar de la Alba Iulia care a constatat că, departe de a trage învăţămintele necesare, ai continuat să demolezi PRM-ul, singura ta preocupare fiind salvarea privilegiilor personale şi, în parte, ale minusculului grup de lîngă tine, stipendiat, între altele, ei şi familiile lor, cu bani europeni pentru gestionarea cărora „posezi” de asemenea, dosare în justiţie.
Congresul te-a exclus din partid. Ai continuat, prevalîndu-te de vasta ta experienţa procesuală, să loveşti în unitatea PRM

PRM  Neamt

PRM Neamt


contestînd aceste măsuri legale şi statutare, amînînd procesele, solicitînd probe care au impus mari perioade de timp şi multă muncă. Ţi-ai dovedit reaua credinţă şi prin diversiunile organizate în teritoriu, unde trimişii tăi au creat filiale paralele în localităţi, au ocupat samavolnic unele sedii. Ai compromis conducerile filialelor prin destituiri şi excluderi ilegale şi ai numit preşedinţi de filiale, oameni de la PDL, PNL, PPDD, etc. Aşa
ai procedat şi la aceste alegeri europarlamentare numind în secţiile de votare persoane de la alte partide pe motiv că nu ai avut încredere în activul partidului care te-a susţinut în toţi aceşti ani. Reamintim faptul că ai participat cu listă, în numele PRM, la europarlamentare deşi nu aveai acest drept cel puţin din punct de vedere moral, datorită nefinalizării proceselor civile pe care le-ai intentat conducerii PRM aleasă legal, la Congresul Extraordinar. În listă apar oameni de care te-ai dezis şi pe care, acum, din interes, i-ai îmbrăţişat fără să îţi dau seama domnule sociolog, că în acest fel pierzi şi bruma de imagine pe care o mai aveai. Nu putem oprmmite atacurile la persoană în adunările la care nu ai admis prezenţa unor membri de partid, dar în care ai afirmat, de mai multe ori, prin judeţe, că partidul nu te interesează. Noi, oameni cu bun simţ şi realişti, nu ţi-am făcut anticampanie gîndindu-ne la unitatea şi imaginea partidului, concludente fiind şi rezultatele de la unele filiale repudiate de tine care depăşesc media pe ţară a PRM.
Numărul de voturi (150.468 ) care nu acoperă nici măcar cele 200.000 de semnături ale susţinătorilor candidaţilor PRM ne întăreşte suspiciunea că ai folosit o parte din semnăturile depuse de Gheorghe Funar, faptă cercetată în prezent de Poliţie şi Parchet, tot aşa cum ar trebui cercetate şi semnalările privind folosirea unot
tineri pentru copierea, la sediul PRM, a listelor de susţinători de la alegerile precedente, documente aflate în arhiva PRM.
În fine, nu dorim să-ţi facem un rechizitoriu. Sincer, nu avem nici-o satisfacţie pentru tot ceea ce s-a întîmplat, inclusiv la ultimele alegeri.
De la tine ştim că, într-un om căzut nu trebuie să loveşti, precept pe care l-ai afirmat, dar nu l-ai respectat niciodată.
Pentru binele general, trebuie să înţelegi, acum, în ultimul ceas, că ai dezamăgit profund prin ceea ce ai făcut în ultimii ani, iar electoratul, judecătorul nostru suprem, în consens cu măsurile luate de noi, în 2013 a hotărît să nu îţi mai acorde un nou mandat de europarlamentar. Eşti ridicol cu solicitarea anulării alegerilor pentru „frauda electorală” care există, cu certitudine, dar, în niciun caz, de „proporţii inimaginabile”. O fraudă de netăgăduit este participarea ta la aceste alegeri în condiţiile în care peste 750 de reprezentanţi din 36 de filiale judeţene ale PRM, la Alba Iulia, repetăm, te-au exclus din partid. Aici este o problemă nu numai de lege, dar şi de onoare!
Te rugăm să realizezi faptul că orice zi de întîrziere în reconstrucţia PRM – singurul partid naţional patriotic din România care se găseşte astăzi în cea mai neplăcută situaţie de la înfiinţarea sa, înseamnă încă o treaptă spre neant. Aceasta în condiţiile în care în unele ţări europene şi nu numai, curentele naţionaliste s-au afirmat cu putere, ocupînd poziţii importante pe scena politică a ţărilor respective.
Sîntem convinşi că înţelepciunea va triumfa şi vei renunţa la funcţia pe care ţi-ai asumat-o, în mod conştient, de gropar al Partidului România Mare.
În concluzie:
Renunţarea la procesele în curs, recunoaşterea greşelilor personale care te fac incompatibil cu vreo funcţie în PRM aşa cum incompatibili sînt şi cei care, cu gîndul la recompense te-au sprijinit, consiliat şi încurajat în atitudinea şi acţiunile tale care au făcut atîta rău partidului, ar fi acte pe cît de aşteptate şi apreciate de masa membrilor de partid (diminuată din nou după europarlamentare) pe atît de utile pentru readucerea PRM în scena politică. Ar fi un gest, nu de umilinţă ci de demnitate, care, repetăm, nu estompează cu nimic meritele începutului, şi apoi, scara vieţii are trepte şi pentru urcat şi pentru coborît. Atenţie mare la coborîre!
Să-ţi dea Dumnezeu gîndul cel bun!

La revedere, Corneliu Vadim Tudor!

28 mai 2014
Semnează,
Filialele judeţene ale PRM:  Alba,  Arad,  Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Năsăud,  Botoşani, Brăila,  Caraş Severin,  Cluj,  Galaţi,  Gorj,  Harghita,  Iaşi,  Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Sălaj,  Satu Mare, Sibiu,  Suceava,  Teleorman, Timiş, Tulcea,  Vaslui, Vrancea, Filiala municipiului Bucureşti, in total 31 de organizații.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s