Cătălin Predoiu: „Se pregăteşte amnistirea corupţilor.

 Comunicat de presă

Catalin Predoiu

Catalin Predoiu

Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, a cerut astăzi partidelor de la guvernare respingerea definitivă a proiectului de lege privind amnistia şi graţierea. Acesta este de părere că românii asistă la un scenariu pus la cale pentru amnistirea corupţilor.

„Cerem PSD și aliaților săi să retragă de pe ordinea de zi sau să pună pe ordinea de zi şi să respingă proiectul de lege privind amnistia și grațierea. Ne opunem categoric măsurilor promovate de PSD pentru a-i scăpa de corupți în fața legii. Avem de-a face cu un scenariu de decredibilizare a justiției, un scenariu prin care să se pregătească aministierea corupţilor condamnaţi sau a celor care vor mai fi condamnaţi, în special oameni politici. Ne opunem categoric unor astfel de politici şi vom acţiona în consecinţă în plan politic şi parlamentar”, a declarat Cătălin Predoiu, după şedinţa BPN.

Referitor la cererea preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, privind demisia preşedintelui Traian

Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu

Băsescu, prim – vicepreşedintele PDL consideră că aceasta ar echivala cu instalarea lui Victor Ponta la Cotroceni. Cătălin Predoiu i-a recomandat, însă fostului premier Tăriceanu să-şi dea el demisia, eventual scrisă pe un bileţel roz.

„Am luat act de cererea lui Călin Popescu Tăriceanu privind demisia președintelui României. Considerăm că domnul Tăriceanu nu are nicio poziție morală în care să poată să facă o astfel de cerere. Credem că domnul Tăriceanu trebuie să își dea o demisie de onoare scrisă pe un bilețel roz, o demisie roz a domnului Tăriceanu.  Trebuie să fim conştienţi că demisia președintelui României echivalează cu instalarea lui Ponta în fotoliul prezidenţial şi ne vom opune unei astfel de perspective pentru că tot ceea ce a făcut domnul Ponta în poziţia de premier demonstrează că nu este pregătit să conducă statul român . Nu va fi altceva decât o ancoră pentru oameni precum Duicu, Mazăre și cei care îi sprijină să fie în funcția de prim-ministru”, a mai spus candidatul PDL la alegerile prezidenţiale.

Anca Andrei

Click to reply all
Reclame

Un gând despre „Cătălin Predoiu: „Se pregăteşte amnistirea corupţilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s