Cei mai buni elevi slătineni, premiați de Ziua Copilului

copii premiatiZiua Copilului a fost una deosebită, cel puțin pentru copii din Slatina, deoarece autoritățile locale i-au răsfățat și le-au oferit o serie de surprize pe tot parcursul zilei.  Programul a început cu un cross, la orele 10.00 pe traseul B-dul Nicolae Titulescu – strada Vederii – strada Ghiocei – Magazinul „Oltul”. La orele 10.30, cei mai talentați copii au prticipat la un concurs de desene pe asfaltDSCN9818 în prcarea de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor dar și la desen pe hârtie, ora 11.00, în aceiași locație.

Utoritățile locale, au mai organizat, spre delicul copiilor , un alt concurs pentru descoperirea unor comori, denumit sugestiv ,,Comoara din parc,  la ora 11.30, desfășurată în Expo Parc;

Concursurile destinate copiilor de ziua lor au continuat cu Streetball, în zona Casei de Cultură a Sindicatelor, Alergare în sac, Puzzle, pe  Esplanadsaritura cu saculă, latura cu Magazinul „Oltul” și Modeling plastilină.

În jurul orelor 13.00, primarul Minel Prina, a premiat cei mai buni elevi slătineni din calsele V-VIII, o parte dintre ei fiiDSCN9879nd recompensați cu o excursie la Disneylend, Paris.

De asemenea, copiii au donat jucării pentru colegii lor mai puțin norocoși, pe toată durata evenimentului, la cortul amenajat pe Esplanadă.

Amănunte la VGtv ( http://www.vgtvolt.cabanova.com)

Redactor Camelia-Elena Sârbu, op. imagine, procesare și montaj , ing. Viorel Raicu

––––––––––––-

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s