Regulamentul campaniei electorale prezentat de Gabriel Oprea, tuturor prefecturilor din țară  

Vâlcea.

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea

La sfârșitul săptămânii trecute, Gabiel Oprea ministrul Administrației și internelor a organizat o videoconferință cu toți prefecții din țară, cărora le-a prezentat  regulmentul campaniei elecorale care a început pe 25 aprilie.

Potrivit unui comunicat d epresă emis de Prefectura Vâlcea, videoconferinţa a avut ca temă: Stadiul activităţilor desfăşurate la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale potrivit Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2014.

În videoconferința de la Vâlcea, au participat prefectul judeţului Dumitru-Nicu Cornoiu, subprefectul Aurora Gherghina, şefii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, reprezentantul teritorial al Autorităţii Electorale Permanente, precum şi directorul Direcţiei Judeţene de Statistică.

Mai întâi s-a făcut o trecere în revistă a tuturor activităţilor privitoare la

Prefectura Vlcea

Prefectura Vlcea

asigurarea materialelor necesare desfăşurării procesului electoral ce se achiziţionează la nivel naţional respectiv buletine vot, ştampile cu menţiunea VOTAT, timbre autocolante, precum şi a celor achiziţionate pe plan local ştampile de control ale secţiilor de votare, tuş, tuşiere etc.

Dumitru-Nicu Cornoiu

Dumitru-Nicu Cornoiu

,, Am avut o agendă foarte încărcată în perioada în care au fost tot felul de avertizări meteo. Din acest motiv, sărbătorile pascale le-am petrecut, ca toți creștinii luând lumină de la biserică și ciocnind un ou cu familia, dar în cea mai mare parte am fost prezent la prefectură pentru a coordona toate activitățile  ce se impuneau de la o oră la alta. Domnul ministru,  Gabriel Oprea a adus în atenţia celor prezenţi, faptul că în data de 25 aprilie 2014,

Parlamentul European

Parlamentul European

începe campania electorală, iar reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii specifice în ceea ce priveşte asigurarea ordinii şi liniştii publice, trebuie să fie fermi şi implicaţi, obiectivi şi imparţiali, având obligaţia de a aplica întocmai prevederile legii. În același context au fost planificate toate forţele şi mijloacele de intervenţie pentru prevenirea eventualelor incidente, astfel încât manifestările electorale să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.” a declarat Dumitru Nicu Cornoiu, prefectul județului Vâlcea, pentru Semnalul Oltului și Râmnicului.

Ministerul Afacerilor Interne a demarat o campanie de informare cu privire la prevederile noului Cod penal, în acest sens fiind realizate afişe ce urmează a fi postate la toate secţiile de votare.

Georgiana Leulescu Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s