Liberalii olteni Gigel si Costel iar latră la lună!  

Gigel Stirbu

Gigel Stirbu

Circ ieftin în Consiliul Județean Olt cu consilierii PNL supărați, chipurile, că în locul demisionarului  Dan Codan din partid și respectiv din funcția de consilier județean, a fost validat Mihai Turcitu, șeful PC Olt. Această nominalizare, potrivit lui  Știrbu. Nu trebuia să le revină conservatorilor, ci liberalului Cinel Barbu.

Liberalii olteni par să nu înțeleagă că alianța USL a fost desființată, pesediștii renunțând la colaborarea cu ei imediat după câștigarea alegerilor din 2012. Așa se explică, cel puțin la Olt, decizia luată anul trecut de consilierii PSD din Corabia care au înlocuit pe viceprimarul liberal Elvis Mrancea, vicele primar cu pesedistul Vlad Sorin Gigi. Așa se explică și faptul că liberalii au fost tratați cu indiferență și nu au avut niciodată un cuvânt de spus spre disperarea primarilor proprii care se chinuie să supravietuiască.

Joi în conferința de presă organizată de Gigel Știrbu, Costel

Costel Moisescu

Costel Moisescu

Moisescu și candidatul la europalamentare de pe locul 15, Cătălin Rotea, ex-prefectul de Olt, au reînceput amenințările la adresa foștilor parteneri de coaliție, din partea lui Gigele Știrbu și a lui Costel Moisescu, tot atât de eficient precum un lătrat la lună.,,Îi dăm în judecată și sigur câștigăm! Vă garantez că legea va fi de partea noastră” a tunat președintele PNL Olt, Gigel Știrbu, punctând faptul că protocolul USL nu este ,, denunțat”, trimițând jurnaliștii să citească cele 24 de pagini din acel protocol.

Întrebat de jurnaliști cu ce probleme se confruntă primarii din colegiul său, deputatului Gigel Știrbu i-a fost imposibil să dea un exemplu concludent, găsind  de cuviință,cu umoru-i negru, să eticheteze pe primarul de la Drăgănești Olt, Pantelie Rotaru, drept ,,Elodia dispărută”. Potrivit lui Gigel Știrbu, Pantelie Rotaru este de negăsit de fiecare dată când îl caută.

Moisescu, Stirbu, Rotea

Moisescu, Stirbu, Rotea

Șeful liberalilor olteni a mai fost întrebat câți din șefii de deconcentrate au plecat la PSD pentru a-și păstra locurile, acesta a răspuns vădit încurcat că nu are demisia de la nici unul. Un răspuns de-a dreptul ridicol, pentru că oricine dorește să își facă adeziune la un partid, nu trebuie să își dea demisia din partidul din care face parte.

Și pentru că președintele PNL Olt, Gigel Știrbu nu știe ce se întâmplă în partidul său, cu oamenii  săi,  potrivit informațiilor pe care le deținem de la personae oficiale din PSD, îi spunem noi cine a trecut la PSD. Primul care și-a făcut carnet roșu de partid a fost Florian Dumitrescu, directorul Centrului pentru Păstrarea Culturii Olt, urmat de Gherghina  Ioniță directoare de la AJOFM Ol și Ileana Ghiţă, director la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Olt. Florin Homoreanu, comisar şef la Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu Olt, Ion Catrina, director la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Olt, DSCF4008Nicolae Drăghici, director la Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Olt și  Petre Barbu director la Oficiul pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie Olt, duc tratative în aceste zile cu reprezentanții PSD, respectiv Darius Vâlcov, pe de o parte  și Marius Oprescu, pe de alta, semnând angajamente  privind  numărul de voturi de la europarlamentare. În cazul în care aceștia nu își vor păstra promisiunile vor fi ,,executați silit” din funcții. Printre cei care vor părăsi barca liberal, va fi și viceprimarul Slatinei, Cristi Bircea, care ține cu dinții de scaunul său, pentru care a cotizat din plin.

Așa că, liderul PNL de la Olt, Gigel Știrbu, să nu mai bată câmpii, să își dea demisia pentru incompetență și să lase pe altul care știe să fie apropiat de membrii partidului și să cunoască bine problemele primarilor.

 

Redactor Georgiana Raicu, op. imag. procesare si montaj, ing. Viorel Raicu, VGtv Olt

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s