Ipocrizia dusă la extreme

 Darius Valcov

Darius Valcov

Vâlcov chiar ne crede proști pe toți!  Așa se explică faptul că de câteva zile circulă prin Slatina, grație unor funcționari publici, o broșură, apărută în condiții grafice deosebite ( nu se știe unde!) cu mărețele realizări ale senatorului Darius Vâlcov, sub denumirea ,, Raport al activității parlamentare 2012- 2013”.

Mai ceva ca pe timpul lui Ceaușescu, Vâlcov se laudă cu realizări inexistente, cu transparență în mass-media locală, uitând să precizeze că doar în presa aservită, care, de voie sau de nevoie, aduce osanale fostului primar al Slatinei.

Prezintă pe rând localitățile din Colegiul 1, care l-au votat și l-au trimis în Parlamentul României pentru a le apăra  interesele, dar uită să spună că nu a mai călcat prin ele de la alegeri.

Se laudă, de asemenea și cu faptul că a fost președintele Comisiei ,, Roșia Montana”, dar uită să precizeze că în urma verificărilor sale incompetente, rezultatele au fost nule, iar situația a

 Darius Valcov

Darius Valcov

rămas la fel.

Se laudă cum  a sprijinit fiecare proiect legislativ în Senat, care vizează întregirea salariilor bugetarilor, returnarea sumelor încasate ilegal din pensii, trecând cu vederea că el a beneficiat de banii alocați din acele ,, rețineri” ca primar PDL al Slatinei, forfetându-i pe floricele, pe fântâni și pe gărdulețe.

Uită, de semenea, să precizeze că  a votat cu mâinile amândouă mjorarea accizei la carburanți și odată cu ea au explodat toate prețurile, în condițiile în care locurile de muncă au scăzut drastic, iar veniturile populației sunt din ce în ce mai mici.

Culmea ipocriziei din broșura lui Vâlcov este  că  spune că s- implicat în domenii despre care habar nu are și că  avut mai multe interpelări împotriva unor proiecte legislative ale Guvernului, în ceea ce privește negocierile cu sindicatele sau înființarea unui învățământ tehnic superior în Slatina. De asemenea vorbește cu atâta aroganță chiar despre  Jocurile Olimpice din vara lui 2016, deblocarea posturilor în spitale, dar nu pomenește nimic de salariile de mizerie pe care le primesc medicii.

Nu a spus nimic de promisiunile făcute electoratului care l-a votat și ce a făcut strict pentru Slatina sau localitățile din colegiul său.

Activitatea parlamentară a senatorului Darius Vâlcov, cu toate laudele de sine aduse în borșura mai sus amintită, nu e altceva decât apă de ploaie, într-un județ deja saturat de prea multe inundații! …Și ca să vii să cerșești voturi cu astfel de aberații, într-unul dintre cele mai sărace județe ale țării, e de-a dreptul stupid!

Georgiana Leulescu Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s