Vâlcea- Fabrică de silicați poloneză la Uzinele Govora  

Ion Cîlea, pres. CJ Vâcea

Ion Cîlea, pres. CJ Vâcea

Săptămâna trecută, preşedintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea a primit vizita preşedintelui Companiei Vitrosilicon – Ciech din Polonia, Zenon Kozak., pentru a amânunte despre înființarea unei fabrici de silicați la Uzinele Govora. Acest proiect se desfășoară în urma demersurilor iniţiate de Consiliul Judeţean Vâlcea și conducerea USG pentru creşterea şi diversificarea producţiei sortimentale în instalaţiile Uzinelor Sodice Govora.

Polonezii de la USG – Ciech vor desfășura activitatea pe structura instalaţiilor deja existente, dar care sunt depăşite din punct de vedere tehnologic mai ales prin consumurile de energie.despre Societatea poloneză se știe că e  interesată să investească pe platforma chimică și

Uzinele Sodice Govora

Uzinele Sodice Govora

că  este o firmă stabilă, dinamică şi profitabilă, iar demersurile investiţionale au în vedere cererile de silicaţi pe piaţa românească, precum şi evoluţia consumurilor, implicit a ofertelor de pe piaţa europeană şi internaţională.

Deocamdată, echipa de specialişti care-l însoţeşte la Râmnicu Vâlcea pe preşedintele companiei, Zenon Kozak, va insista asupra evaluărilor, a dimensiunilor investiţionale şi posibilităţilor de extindere în perspectivă, chiar dacă, pentru început, fabricarea silicaţilor pare a fi un bussines de nişă. Preşedintele Ion Cîlea şi-a 10003527_684481751616403_1118924821_nmanifestat toată disponibilitatea pentru promovarea planului de afaceri al firmei poloneze şi a deschis noi căi de colaborare şi de dezvoltare prin ofertele privind participarea capitalului polonez la activităţile ce vor fi organizate în cadrul parcurilor industriale de la Drăgăşani şi Bălceşti.

În același context, președintele CJ Vâlcea, Ion Cîlea a sugerat că, odată cu producţia de silicaţi, se poate investi cu succes asigurat şi în fabricaţia recipienţilor din sticlă de care este mare nevoie, acum şi în perspectivă, pe piaţa românească.

Georgiana Leulescu Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s