Slătineni, puteți să vă căcați în 28.000 de euro?

toalete-inchise-in-luna-octombrie-2010Autoritățile locale nu scapă nicidecum momentul să ne uimescă cu investițiile făcute. Ce străzi asfaltate? Ce locuri de muncă nou-create? Nimic nu are importanță în fața closetului eco-deștept de lângă Fântâna Speranței, locul preferat de miresele autohtone.

Cum le-o fi trecut pen cap autorităților locale să achiziționeze vestitul closet cu  28.000 de euro, intrând iar în Cartea Recordurilor ( prostiei), Dumnezeu știe!  Să dea 28.000 pe un closet,  prețul unui apartment, este de-a dreptul stupid și incredibil! Slătinenii își aduc aminte că în urmă cu câțiva ani, primarul de atunci Darius Vâlcov se fălea cu două toalete ecologice, montte exact în același loc de lângă download (1)Fântâna Speranțe, dar care au fost distruse în scurt timp de boschetarii și bețivii aflati în timpul ,, necesițăților” urgente. Nu cred că acele două toalete au fost folosite de persoane normale la cap, în primul rând datorită amplasării și în al doile rând de frica contactării unor boli.

Putem să facem pariu că nici de această dată,  eco-closetul de 28.000 de euro nu va rezista prea mult, deoarece, între timp,  nci bețivii și nici boschetarii nu au dispărut!  Distrugerea va fi mult mai urgentă de această dată, având în vedere că cel ce dorește să  folosească toaleta trebuie să introducă în tonomatul closetului o monedă de 50 de bani.

imagesDacă unii slătineni au considerat acest lucru necesar ( pentru cei veniți de la țară !!!!), alții spun că este o afacere a cuiva din prietenii vicelui-primar liberal, Cristi downloadBircea, care trage tare pentru a mai pune mâna pe niște bănuți înainte de a fi  demis din funcție.

Dacă e așa su nu, vom vedea, dar  deocamdată mi se pare absurd să ne căcăm pe 28.000 de euro, bani alocati din fondurile locale și nu din cei ai societății de salubrizare așa cum  s-a precizat de Cristi Bircea.

Georgiana Leulescu Riacu

 

Reclame

Un gând despre „Slătineni, puteți să vă căcați în 28.000 de euro?

  1. ce locuri de munca in slatina? slatina e un oras pe moarte! toti tinerii pleaca de acolo! strazi asfaltate? eu cred ca s-au facut multe in slatina pe timpul lui valcov; acum Minel trebuie sa continue si sa intretina! bineinteles ca 28.000 de euro pt o toaleta nu prea e ok!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s