Minel Prina, își menține promisiunile făcute slătinenilor

Minel Prina

,,  În această primăvară continuăm lucrările de asfaltare a străzilor din municipiu, atât cu finanţare din fonduri europene, cât şi cu bani de la bugetul local. Vom finaliza, în primul rând, asfaltarea străzilor Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu și Oltului, dar și Nicolae Titulescu și Eroilor.

Vom termina, de asemenea, inelul secundar, care este gata în proporție de 98%, dar unde mai sunt de făcut indicatoarele și balustradele de protecţie peste pârâu.” A precizat primrul Slatinei, pe blogul personal.

Alte lucrări de reabilitare în desfășurare la blocurile 1D15 și D14 download (2)de pe Aleea Plopilor și blocul 7 de pe Str. Trandafirilor. Lucrările la bazinul de înot au fost reluate la începutul săptămânii. Practic, mai sunt de executat doar lucrările la interior: pavarea şi finisarea bazinului cu gresie şi mozaic specific, plus compartimentarea interioară şi placarea cu gresie, faianţă şi rigips.
786_616809758389526_1970358472_nNu mai este mult până la inaugurarea bazinului, cu condiția ca acest constructor să fie serios, să se ţină de treabă şi să facă lucrări de calitate.

,,Domnule Primar, strada Canalul Sopot cu intrarea pe Andrei,  nu are mai mult de 50 de metri, nu intra asfalt așa mult. Chiar nu este posibil în atăția ani să se asfalteze ? Stăm cu ea pietruită ca la țară, ce naiba,  iar cu câinii de pe Strada Andrei, motiv pentru care am și sunat și am înregistrare telefonică a unei doamne de la Patrimoniu, care îmi promite că se va rezolva. Și? Nimic într-o luna ? Veniți și la noi pe stradă să stați de vorba cu localnicii că sunt multe de spus și la noi” a abordat o femeie pe primarul Slatinei, pe blogul personal.

Acesta i-a răspuns în scurt timp: ,, În perioada 4-18 aprilie derulăm

DSCN7320

Minel Prina

o campanie de sterilizare gratuită a câinilor cu stăpân. Sterilizarea animalelor cu stăpân este prevăzută obligatoriu de noua lege, excepţie făcând doar câinii de rasă. Este singura modalitate prin care se poate stopa înmulţirea și abandonul câinilor prin oraș, dar și un lucru benefic pentru animale, prevenind o mulțime de boli. Programările se pot face la numărul de telefon 0728.32.17.29, iar intervenția va fi făcută de o echipă de medici veniți special din Germania pentru acest lucru.” A precizat Prina, mulțumind totodată Asociației „Prietenii noștri” pentru colaborare.

Georgina Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s