Liberalii olteni stau cu o mână întinsă și cu morcovul în fund!

ImagineAsvârliți ca măsea stricată din alianța USL și implicit de la guvernare, liberalii olteni sunt pe punctul de a dispărea ca entitate, numai pentru a-și păstra funțiile primite politic în instituțiile deconcentrate.

 Demnitatea care-i caracteriza pe Brătieni, e necunoscută contemporanilor noștri olteni. Primii care au dat bir cu fugiții au fost Dan Codan, președintele PNL Slatina, (despre care nu se știe ce face!)  și Florian Dumitrescu, directorul Centrului Cultural Olt, care s-a înscris la PSD.  Cei care mai șovăiau, au  primit ultimatum de la Vâlcov, indirect prin Imagineintermediul presei, la conferința de sâmbătă . ,, Dacă nu se înscriu la PSD, să demisioneze” le-ar fi transmis fostul primar al Slatinei și președinte al PDL Olt, actual sentor cu puteri depline la social-democrați.

Cristi Bircea

Cristi Bircea

 Ileana Ghiță sefa de la Prestații Socile, Gherghina Ioniță directoarea de la Șomaj, Ion Moisescu, șeful de la SGA, Cristi Bircea viceprimarul Slatinei sau Ioan Ciugulea, vicepreședintele CJ Olt, etc. sunt tot atâtea nevertebrate care  vor fugi cu coada între picioare la PSD, nemaifiind decât o chestiune de timp. Mai mult decât atât, unii dintre liberalii funcționari, au început să tragă de mânecă progresiștii și au făcut anticameră  și pe la senatorul ,, tăcerii” Mihai Niță, de la PC, care nu-și mai încape în piele  de importanța ce i se dă!

Gigel Stirbu

Gigel Stirbu

 Cu o mână întinsă și cu morcovul în fund, președintele interimar al PNL Olt, Gigel Știrbu, își linge rănile  după ce a savurat cu nesaț două luni funcția de ministru al Culturii. De când a fost destituit, nu s-a mai arătat nici pe la partid și nici pe la prieteni, de parcă l-ar fi înghițit pământul! Ne șteptam la o ieșire în presă să vorbească, nu depre trecut ci despre ce vor face în continuare și care este noua poziție pe care o va adopta PNL Olt, la europarlamentare. Dar, nimic!

 A lăsat tot greul pe cei care încă mai cred în valorile liberale, dr. Sorin Brătoi și, binențeles, pe fostul prefect, Cătălin Rotea singurul liberal care știe să piardă cu demnitate și să meargă mai departe.

 Georgiana Leulescu Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s