Cătălin Rotea a revenit la PNL Olt și candidează la europarlamentare

ImagineFost prefect de Olt, pentru șase luni, Cătălin Rotea a revenit în rândurile PNL, ca simplu membru și va da o mână de ajutor președintelui interimar de la Slatina, SorinImagine Brătoi, la alegerile europarlamentare.

 ,, Știu bine regulile jocurilor politice și le accept. Voi relua pentru o zi activitatea de la Garda de Mediu Olt, și anume cea de comisar sef, apoi voi fi un simplu inspector după care mă voi suspenda un an pentru a candida la europarlamentare”, a punctat Cătălin Rotea.

Rotea a organizat o conferință de presă pentru a face cunoscut intenția sa, dar și pentru  a face un bilanț a celor 6 luni de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

ImagineDe asemenea, Rotea a mai precizat că în tot acest răstimp a  a militat pentru respectul cetățenlor în legătură cu Instituția Prefectului, a elaborat o serie de îndrumare pentru secretarii primăriilor, etc. ,, Mă despart cu regret de personalul Instituției Prefectului, adevărați profesioniști, bine pregătiți” a lăudat Rotea foștii subalterni de la Prefectură.

Potrivit declarațiilor sale, Rotea se află pe lista europarlamentarilor  PNL la nr. 15 și crede că dacă procentul la alegeri va fi de 25%, cel putin 8 candidați vor intra în Parlamentul European.

,, Nu mi-am făcut un scop din a câștiga funcția de europarlamentar, ci, cu oczia campaniei Imagineelectorale voi cunoaște îndeaproape problemele cu care se confruntă oltenii, pe care le voi transmite colegilor mei europarlamentari spre rezolvare. ” a ținut să puncteze Rotea.

 Ce alte lucruri interesante  mai spus fostul prefect al Oltului, Cătălin Rotea, vă invitămm să urmăriți un material video la VGtv http://www.vgtvolt.cabanova.com

Redactor Georgiana Raicu, op. imag. ing. Viorel Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s