,,Talmes-balmes” in politica din Olt

Imagine Toata presa comentează ruperea USL la nivel national, dar și formarea noului Guvern, asupra cărui nu o să insist deocamdată.

Paul Stanescu, Marius Oprescu

Paul Stanescu, Marius Oprescu

 La Olt,  pesediștii au intrat în sevraj, pentru că liberalii până au fost ,,cuminți”, sau chiar dacă au mai cârcotit câte ceva, nu au făcut-o decât pe la colțuri sau în cercuri foarte restrânse. În tot acest timp cât au stăpânit județul în formula USL, cel puțin primarii PNL au fost nemulțumiți de conducere județeană și de faptul că  nu a fost mai fermă în tandemul cu PSD.

Dan Codan si Gigel Stirbu

Dan Codan si Gigel Stirbu

Ioan Ciugulea

Ioan Ciugulea

  Vicepreședinte al CJ Olt, Ioan Ciugulea, expreședinte din vara anului trecut la PNL Olt, a înghițit toate gogoșile servite de Paul Stanescu cu privire la finanțările  guvernamentale sau eurpene pentru infrastructură, ANL-uri, deszăpeziri, Portul Corabia, etc.  Chiar dacă mai toti liberalii au firme de constructii, nici unul nu a câștigat vreo licitație pentru lucrări în Olt, iar printre cei falimentari se numară liderii partidului, Ioan Ciugulea și  Dan Codan.

ImagineÎnsă primarii sunt supărați degeaba, pentru că negocierile s-au purtat  intre conducerea PNL si cea a PSD, nu pentru a le fi lor mai bine ci pentru a obține cat mai multe functii de directori de deconcentrate pentru clientela politica, rude, neamuri ba chiar și amante! La rândul lor, fiecare dintre ei și-au adus în subordine  un personal la fel de pestriț și controversat.

La fel a procedat și triada de la PSD – Stănescu- Vâlcov- Oprescu, care au devenit intre timp baroni locali, dijmuind bugetul local și județean pe sub nasul aliatilor liberli! 

Nu mai e decât o chestiune de timp până când  vom auzi cele mai trăznite afaceri ale baronilor  noștri ! 

 Georgiana Raicu

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s