Șeful PRM Olt susținut la europarlamentare de 10 județe

Vasile Popa

Vasile Popa

Vuntat cu o situație neplăcută generată de ambiția politică a unor așa-ziși membrii cre au dorit cu orice preț să rupă partidul prin mnifestări, cel puțin lipsite de fayr-play. Chiar dacă am avut de suferit din acest motiv, atât din punct de vedere imagistic dar mai ales, electoral, PRM a strâns rândurile și apele au intrat pe făgașul normal. ”  adăugat Vasile Popa. În același context, Popa  a mai precizat că în urma procesului de ,, paternitate” al PRM, instanța a hotîrât că președintele prtidului  rămâne tot C.V.Tudor.

 

 De asemenea, Vasile Popa, a adugat că, a fost propus pentru europarlmentare și va fi Imaginesusținut de organizațiile din 10 județe, respectiv Olt, Hunedoara, Gorj, Dolj, Mehedinți, Timiș, Arad, Sibiu și așteaptă cofirmarea celor de la Teleorman și Vâlcea.

,, Pentru că organizația PRM Olt, a vut rezultate bune la alegerile trecute, s-a luat hotărârea ca un loc eligibil pentru europrlamentare, să fie acordat unui reprezentant al PRM Olt. Organizația a stabilit ca eu să fiu candidatul la Imagineeuroparlamentare și am fost de acord.” a mai adăugat Vasile Popa.

   Pe ce se bazeaza Vasile Popa pentru a câștiga voturile alegătorilor din judetele care îl susțin la funcția de eurparlamentar, vă invităm să urmăriți nregistrarea din conferința de presă.

  Redactor Georgiana Raicu, Op. imag. Viorel Raicu, VGtv www.vgtvolt.cabanova.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s