O ,,Mare Portocalie” a protestat ieri împotriva Guvernului Ponta

Miting PDL la Bucuresti

Miting PDL la Bucuresti

Imagine   Potrivit estimărilor orgnizatorilor, aproximativ 20.000 de membrii ai PDL din toată țara, au protestat ieri, 8 feruarie, a.c, pentru ,,apărarea statului de drept”, in Piata Revoluției, apoi în mars spre Piața Victoriei și în fața Guvernului, cerând demisia Executivului Ponta și a președintelui Senatului, Crin Antonescu. nu au lipsit nici atacurile din partea liderilor democrat-liberali la adresa președinteului Traian Basescu și a celor care au părăsit PDL pentru a forma Partidul Mișcarea Populara. La mitingul au participat candidatul PDL pentru alegerile Imagineprezidentiale, Cătălin Predoiu, presedintele partidului, Vasile Blaga și alți lideri, precum Gheorghe Flutur, Liviu Negoita, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Mircea Hava, Dorin Florea, Andreea Paul. 

Siminica Mirea, ( centru) , flancata de Valeria Speriatu si Ramona Otincelescu

Siminica Mirea, ( centru) , flancata de Valeria Speriatu si Ramona Otincelescu

 Organizația  PDL Olt,  condusă de Siminica Mirea, a participt cu 300 membrii din cele peste 80 de orgnizații locale. ,, Vrem să cerem actualilor guvernanți fie să se țină de promisiunile făcute în campania electorală, fie să demisioneze, deoarece au demonstrat până acum că nu sunt capabili să guverneze această țară” ne-a declart lidera de la Olt.

Catalin Predoiu

Catalin Predoiu

Manifestanții au purtat pancarte pe care erau scrise sloganuri împotriv măsurilor abuzive luate de actulul Guvern, ,, Nu știți să guvernați, mai bine să plecați!” ,  ”USL nu uita, țara asta nu-i a ta” , ,, Miniștrii USL, fala pușcăriilor!”, ,, USL scumpește, România plătește”,, Oltchim un mare combinat, de Ponta demolat!”  sau ” România capitalistă nu se dezvoltă cu un buget socialist!”.
” De doi ani, decând au puterea, USL împinge în sărăcie, se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie .USL batjocorește Legea în Parlamentul țării.În regimul Ponta Antonescu, oamenii mor cu zile, sunt aruncați în stradă și sunt amâgiți cu pomeni electorale. Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale. Imorlittea Guvernului Ponta, otrăvește moralitate românilor. Acestă bătălie nu este doar despre stânga și drepta, nici despre roșu și portocaliu, ci Imagineeste o bătălie pentru România noastră, nu pentru o Românie pe care o vor ei! Această bătălie este pentru viitorul copiilor noștri. România nostră înseamnă Brâncuși, înseamnă Cioran, înseamnă Palade. România noastră nu înseamnă plagitori , hoți  și criminali, …Vom face o politică pentru toți și așa vom câștiga”, a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu. 

Vasile Blaga

Vasile Blaga

PDL Olt

PDL Olt

Vasile Blaga, președintele PDL a lansat atacuri aluzive la Basescu și PMP, fără, insa, a-i menționa explicit, subliniind că el nu va semna niciun act de coabitare cu liderii USL Victor Ponta și Crin Antonescu. ,,PDL nu este locul în care ipocrizia să fie dusă la maximum. PDL nu este nici macar locul celor care stau cu fundul în doua luntrii. PDL este locul oamenilor hotărâți”, a spus Blaga. 
,,Și să vă mai spun un lucru, că tot aud bazaconii la câte o fătuca sau la câte unul plecat de pe la noi, cât sunt eu președintele acestui partid, niciodată n-o să închei un pact de coabitare cu USL, Ponta sau Antonescu. Alții au încheiat! Mesajul nostru pentru Ponta şi Antonescu este: Vă vom învinge!”.

  În final, după discursul său, președintele PDL, Vasile Blaga a invitat participanții la miting să pornească în marș pe traseul Piaţa George Enescu – str. C.A.Rosetti – B-dul Magheru – Piaţa Romană – B-dul Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei și le-a recomandat să fie civilizați și să nu facă probleme organelor de ordine.

Imagine Faptul că democrat-liberalii, au fost disciplinați și aplaudați pe tot traseul,  nicio televiziune Imaginecentrală, cu excepția B1TV, nu a transmis nimic, cu toate că au fost prezente și la miting și la marșul de protest, demonstrează încă odată că sunt tributare actualului Guvern și că se complac în situația dezastruasă pe care, Ponta și Antonescu au creat-o.

Amănunte la VGTv http://www.vgtvro.cabanova.com

 Georgiana Leulescu Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s