Valcea – Pe străzile Rm Vâlcea circulă autobuze chinezești

ImagineSC ETA SA, societatea de transport în comun din municipiul Rm. Vâlcea, este , începând de luni 28 octombrie, proprietara unui lot de opt atubuze noi, achiziționate în urma unei licitații cu suma de 5.629.000 lei.

 Potrivit reprezentanților municipalității,  noile mijloace de transport în cmun vor înlocui în totalitate pe cele vechi cu care Imaginese cheltuia foarte mult pentru întreținerea lor.,, Suntem prea săraci pentru a ne mai cârpi. Aceste autobuze noi vor spori gradul de confort al călătorilor din oraş. Până la urmă acesta este scopul nostru, să mulţumim cetăţenii Râmnicului”, a precizat directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu ( foto dreapta).

   Firma  de la care s-a achiziționat aceste autobuze  este chinezească și chiar în ziua ImagineImaginepreluarii acestora de SC ETA SA, amabasadorul Chinei la București, Excelența Sa  Huo Zeyhen, împreună cu o delegație chineză,  s-au întâlnit cu primarul Emilian Francu și cu consilierii locali ai municipiului Rm Vâlcea. și au pus bazele unor noi colaorări. ,,Cu ocazia acestei vizite în orașul nostru, ambasadorul chinez a vizitat mai multe obiective de interes din municipiu şi din împrejurimi şi a fost invitat să Imagineintermedieze relaţii de afaceri între firme din China şi din Râmnicu Vâlcea, cu efect în dezvoltarea municipiului şi a zonei metropolitane a cărei capitală este”, a precizat Frâncu.

În acest context, primarul a promis că acesta e doar începutul și că în perioada următoare nu numai zona urbana va fi deservită de aceste autobuze darvor mai fi achiziționate și altele pentru zona metropolititană

Imagine

„Sper să continuăm legătura cu importatorul Cefin, cât şi cu partea chineză pentru a Imaginedeservi mai multe trasee pe care le gândim pentru zona metropolitană Râmnicu Vâlcea. Este posibil ca în viitorul apropiat numărul autobuzelor noi din parcul auto al ETA SA să crească la 15″, a punctat  Emilian Frâncu la întâlnirea cu oficialii chinezi.

ImagineAutobuzele chinezești,  Golden Dragon,  au 29 de locuri,  sunt prevăzute cu spaţiu pentru fotoliu rulant şi rampă manuală pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi. Acestea  au o garanţie de 3 ani, însă dacă sunt utilizate corect, ele pot avea o perioadă de utilizare destul de lungă.  

Primarul Emilian Frâncu se gândește ca în viitorul apropiat  să achiziționeze  și autobuze electrice.

 Georgiana Leulescu Raicu

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s