Crin Antonescu se laudă cu măsuri populiste de stânga

Imagine Venit în vizita la Olt,  la sfârșitul săpămânii trecute, după ce a vizitat una dintre cele mai importante societăți industriale din Slatina, liderul liberal Crin Antonescu, ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu şi  Mihai Voicu, ministrul în relația  cu parlamentul, au organizat o conferință de presă la sediul partidului din Slatina. Oficialii liberali  au răspuns  în  ,, doi peri” întrebărilor  puse de jurnaliștii locali și naționali, tratând  cu superficialitate subiectele stringente actuale.

Așadar, Crin Antonescu întrebat de subsemnata, redactorul Grupului de presă VGtv ,, Care Imagine

au fost măsurile de dreapta luate de liberali în favoarea IMM-urilor și a micilor inteprinzători cu profesii liberale” acesta a răspuns, sfidător și aproape tăios că au luat măsuri de stânga. ,,Să vă spun ce măsuri de stânga am luat”, însă i-am atras atenția să revină la măsurile de dreapta și din nou a ,, bătut câmpii”  despre fratenizarea jandarmilor cu manifestanții de când Radu Stroe e ministru MAI, despre anumite măsuri ,, păstrate” de pe timpul guvernării Tăriceanu, sau  fraze incoerente, fără obiect, de timpul ,,Imagine Eu sunt un tip corect și ar fi trebuit să ma fac judecător, și din acea că am avut o înțelegere bună cu partenerii noștri de guvernare, care au înțeles că, nu de dragul nostru ca parteneri de guvernare, că nu de dragul dumneavoastră ca pasionați ai măsurilor de dreapta, ele trebuie luate sau păstrate” , fraze din care nu a înțeles nimeni ce vrea să spună.  Revenind cu reformularea întrebării, i-am cerut să confirme sau să infirme dacă în urma introduceri Imagineimpozitului forfetar mii de firme se vor deființa, Antonescu a spus că ,, Nu, dimpotrivă”. Salvarea sa a venit din partea  lui Mihai Voicu care spus ,, Pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră, este exact invers! Întroducerea impozitului forfetar a fost introdus  cu acordul consultării organizațiilor specifice și se referă doar la anumite categorii de IMM-uri. Cred că ei stiu mai bine ce impozit trebuie să plătească” a conchis Voicu ( foto jos)

Imagine

În contrapunct cu aceste afirmaţii, suntem în măsură să afirmăm că, potrivit mai multor declaraţii făcute de reprezentanţii IMM-urilor, această lege, abrogată în urmă cu doi ani, va distruge micii interpinzători, sufocaţi de atâtea taxe şi impozite.

 Amănute  din conferința de presă , intr-un material video pentru VGTv, www.vgtvolt.cabanova.com,  realizat de Georgiana Leulescu-Raicu, op. imag ing. Viorel Raicu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s