Crin Antonescu şi Eugen Nicolăescu în vizită la Olt la sfârşitul săptămânii

Imagine    Deputatul Gigel Ştirbu, preşedintele PNL Olt, a anunţat duminică în cadrul unei conferinţe de presă, că joi, 24 octombrie, liderul PNL, Crin Antonescu şi Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, vor veni în vizită la Slatina pentru a se întâlni, pe de o parte cu reprezentanţii Sindicatului Sanitas şi al Colegiului Medicilor din Olt şi cu  activul de partid, pe de altă parte.

 Potrivit lui Ştirbu, programulImagine  şefilor liberali, va începe în jurul orelor 11.00 în Sala Consiliului Judeţean, unde ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, va dezbate, împreună cu cadrele medicale, un pachetul de legi pe  sănătate .

 La orele 11.30 Crin Antonescu va efectua o vizită oficială la Alro SA şi fosta Alprom. La orele 13.00  va fi o conferinţă de presă la 

Imagine

sediul partidului, iar la orele 15.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor va fi o întlnire cu activul de partid pentru a se discuta despre alegerile europarlamentare.  

 În acelaşi context, deputatul liberal a spus că în calitate de membru al Comisiei Speciale Roşia Montana, nu va vota legea în actuala formulare. ,, Joi, membrii comisiei, au votat  şapte din cele zece articole ale acestei legi- eu nu am votat, şi după mai multe discuţii cu ceilalţi membrii şi cu preşedintele comisiei, ImagineDarius Vâlcov, am ajuns la un consens, urmând ca legea să fie schimbată în totalitate. Nu sunt de acord, cu o lege făcută special pentru un investitor din care statul roman nu are nimic sau foarte puţin de câştigat. Cred că legea trebuie refăcută pentru toate privatizările miniere şi  numai după aceea să fie făcută potrivit cadrului legal. Să nu înţelegeţi greşit că eu nu doresc exploatarea  Roşiei Montana! Nu o doresc în forma actuală a proiectului ! Nu sunt deacord cu nici o investiţie din România în care să nu avem, ca stat, nimic de Imaginecâştigat. Nu se garantează nimic de acest gen şi nici locurile de muncă. Dacă USL ne va cere, politic, sa votăm legea în forma actuală, voi face cerere de retragere din comisie ” a mai precizat Ştirbu.

În finalul conferinţei, acesta a dezminţit zvonul potrivit căruia, vicepreşedintelui CJ, Ioan Ciugulea i se va retrage sprijinul politic şi totodată îndepărtat din funcţie.,,Domnul ImagineCiugulea va rămâne în funcţia de vicepreşedinte al CJ Olt, până în 2016, sau atât cât va dori domnia sa.Partidul nostru nu îşi devorează oamenii aşa cum au făcut alţii!” a conchis  şeful PNL Olt, Gigel Ştirbu.

 Amănunte din conferinţa de presă a PNL Olt la VGtv www.vgtvolt.cabanova.com. Redactor Georgiana Raicu, op. imag, Viorel Raicu

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s