În timp ce unii se plâng de lipsa banilor, primarul de Găneasa gasește soluții

ImagineAni de zile în localitatea Găneasa, Olt, nu s-au făcut nici un fel de investiții, cu excepția modernizării localului Primăriei.  Străbătută de drumul județeanVâlcea – Craiova și unul European, Pitești – Craiova, localitatea  Găneasa  nu are nici cel mai mic confort pentru locuitorii săi.  Căutând pe internet o informație, un istoric despre această localitate, nu veți găsi nimic în afără de niște scandaluri soldate cu împușcături și picioare rupte la alegerile parțiale din 2009.

Dumitru  Costea, noul primarul localității nu a primit nici un leu de la CJ Olt, pentru predecesorul său, Gheorghe Preda nu a fost în stare să  întocmească nici măcar un proiect de finanțare.

 Georgiana Raicu, 

Și cum societăți economice nu prea sunt pe raza localtății, tocmai a găsit o soluție pentru a aduce bani la bugetul local. Astfel că după ce a închiriat un spațiu  de lângă primărie pentru o farmacie umană și una  veterinară, clădirile fostei ferme ale Unității Militare din Slatina, desființată prin 2003, așa-numitul GAZ, au fost închiriate la cinci agenți economici pentru înființarea unor crescătorii de păsări, porcine și bovine. În acest fel, primarul a făcut rost și de bani și de locuri de muncă pentru localnici. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s